MODNE ZNAMKE"Naši oblikovalci vsako leto ustvarijo na tisoče modelov v skladu z najnovejšimi modnimi trendi, saj smo strastni ljudje, ki prisluhnemo potrebam svojih kupcev. Zaradi njih obstajamo in ustvarjamo."LPP je poljski proizvajalec oblačil, ki upravlja pet prepoznavnih blagovnih znamk: Reserved, Mohito, House, Cropp in Sinsay. Vsaka od njih je namenjena različnim skupinam kupcev, ki predstavljajo drugačen življenjski slog, imajo drugačen način izražanja samega sebe in drugačne potrebe. Vse blagovne znamke smo ustvarili z namenom, da bi jim pomagali izraziti svoja čustva in da z našimi oblačili dosežejo videz, o katerem so vedno sanjali.

RESERVED

Reserved je blagovna znamka, katere kolekcije odražajo najnovejše trende, saj združuje klasične modele z izvirnimi in modernimi modnimi predlogi. Navdih črpa iz večkulturnosti velikih evropskih in ameriških metropol, pa tudi iz vsakdanje urbane stvarnosti Tokia ali Seula. Ponudba blagovne znamke vključuje ženske, moške in otroške kolekcije. Kolekcije vključujejo tudi unisex oblačila in široko paleto nosečniških oblačil. Reserved ponuja raznolike kolekcije, ki odražajo najnovejše trende, minimalistične kolekcije in vrhunske izdelke odlične kakovosti. Pri ustvarjanju kolekcij blagovna znamka vlaga veliko truda v preizkušanje novih rešitev na področju trajnostne mode in v svojih kolekcijah zaporedoma povečuje delež okolju prijaznih modelov iz linije Eco Aware.

www.reserved.com

CROPP

Cropp je del ulične mode. Obsežne kolekcije blagovne znamke za moške in ženske, ki jih dopolnjuje široka paleta obutve in modernih modnih dodatkov, pomagajo kupcem ustvariti lasten slog. Na podlagi tega lahko izražajo čustva in premikajo meje. Cropp črpa navdih iz sodobne kulture in glasbe ter ta področja v dizajnih ustvarjalno meša z modo neposredno s svetovnih modnih pist. Croppove stranke so ljudje, ki sledijo najnovejšim trendom, vendar tega ne počnejo slepo, temveč se osredotočajo na individualnost in izražanje edinstvenega sloga.

www.cropp.com

HOUSE

House ponuja ustvarjalni prostor za mlade, ki želijo, da njihov videz poudari njihovo osebnost ter razpoloženje, in ki v modnem eksperimentiranju vidijo način izražanja svojih čustev. Ponudba blagovne znamke vključuje zanimive kombinacije najnovejših trendov s sproščenim slogom. Spodbuja tudi k pogumu, igranju s stili in zavestnemu oblikovanju lastne podobe. Za blagovno znamko House je ključno, da prisluhne potrebam svoje ciljne skupine in opazuje njeno okolje; njene interese, hobije, načrte in sanje. Poznavanje tega sveta blagovni znamki omogoča, da se prilagodi njihovim pričakovanjem in dinamičnemu tempu njihovega življenja ter ustvari modno napreden, a hkrati vsakdanji videz zanjo in zanj.

www.housebrand.com

MOHITO

Mohito je ponudba za ženske, ki ljubijo modo in cenijo edinstveno urbano eleganco. Sproščene, samozavestne, čuteče, ki ljubijo življenje - to so lastnosti, ki jih oblikovalci Mohita povezujejo s strankami te blagovne znamke. Mohito pozorno sledi svetovnim trendom, pri čemer se v procesu oblikovanja odraža ravnovesje med modnimi navdihi ter udobjem in funkcionalnostjo, ki sta danes tako zaželena. Kolekcije Mohito ponujajo klasične in sodobne kroje, bogato barvno paleto, izvirne potiske in modne vzorce.

www.mohito.com

SINSAY

Sinsay se ukvarja z ustvarjanjem trendov po privlačnih cenah. Raznolikost kolekcij te blagovne znamke omogoča ustvarjalno svobodo pri sestavljanju modnih videzov za vsako priložnost. Sinsay ponuja široko paleto izdelkov po nizkih cenah, ki so kupcem na voljo vsak dan. Oblikuje modne linije, ki so vsakodnevni vir navdiha za najstnice in ženske, pa tudi za moške, ki imajo raje sproščen urbani slog. Med ponudbami te blagovne znamke so tudi udobna in funkcionalna oblačila za mamice ter izdelki in dodatki za otroke. Sinsayjevo ponudbo dopolnjujejo dekoracije za dom ter linija ličil in izdelkov za nego kože.

www.sinsay.com

Trgovine v Sloveniji

Zgodovina LPP v Sloveniji

 • 2018 

  Odprtje prvih trgovin Reserved v Celju in Ljubljani

   

 • 2019 

  Odprtje prvih trgovin preostalih znamk v Kopru: Mohito, House, Cropp in Sinsay

   

 • 2020 

  Ljubljana - Aleja Šiška: Reserved, Mohito in Cropp 

   

 • 2021 

  Nove lokacije trgovin - Ptuj (Sinsay), Kranj (Cropp) in Novo mesto (Cropp)

   

 • 2022 

  9 novih trgovin po vsej Sloveniji: Kamnik (Sinsay), Ljubljana Rudnik (Sinsay, House, Cropp), Maribor (House), Kočevje (Sinsay), Murska Sobota (House, Sinsay) in Kranj (Sinsay)

   

 • 2023 

  5 novih trgovin: Sinsay Maribor, Sinsay Supernova Nova Gorica, Mohito Ljubljana Rudnik, Cropp Supernova Nova Gorica, Mohito Supernova Novo mesto

   

 • 2024 

  Odpiramo nove trgovine: Sinsay Velenje, Sinsay Krško, Sinsay Ljubljana BTC